Home arrow TARIFE
Narrow screen resolution Wide screen resolution
Tarife Imprimare E-mail
Tarifele serviciilor ActorStart.ro sunt urmatoarele

20 RON - Inscriere baza de date casting

Se achita ONLINE 20 RON. Se primeste pe e-mail fisa de casting care se returneaza completata si insotita de 5 fotografii. Actorul intra astfel in baza de date ActorStart. El este invitat la casting in cazul in care se solicita un personaj potrivit fisei de casting trimisa.

50 RON - Parola acces casting/luna

Se achita ONLINE 50 RON Se primeste pe e-mail username-ul si parola de acces cu care se poate accesa site-ul www.ActorStart.ro si viziona toate castingurile timp de o luna. Parola de acces la castinguri se poate obtine si prin SMS. Fiecare logare necesita un SMS nou.

200 RON - Parola acces casting/an

Se achita ONLINE 200 RON. Se primeste pe e-mail username-ul si parola de acces cu care se poate accesa site-ul www.ActorStart.ro si viziona toate castingurile timp de un an. Parola de acces la castinguri se poate obtine si prin SMS. Fiecare logare necesita un SMS nou.

600 RON - Abonament complet sase luni

Se achita ONLINE 600 RON. Se primeste pe e-mail, fisa de casting si contractul care se trimit inapoi pe e-mail completate. Se face programarea la sedinta foto (make-up asigurat) la care actorul se prezinta cu 2-3 tinute. Dupa completarea profilului cu fotografiile de casting primeste username-ul si parola cu care va putea accesa contul iar producatorii ii pot viziona profilul si invita la castinguri timp de sase luni. Suma de 600 RON se poate achita cash sau cu card bancar si la casieria ActorStart.

800 RON - Abonament complet un an

Se achita ONLINE 800 RON. Se primeste pe e-mail, fisa de casting si contractul care se trimit inapoi pe e-mail completate. Se face programarea la sedinta foto (make-up asigurat) la care actorul se prezinta cu 2-3 tinute. Dupa completarea profilului cu fotografiile de casting primeste username-ul si parola cu care va putea accesa contul iar producatorii ii pot viziona profilul si invita la castinguri timp de un an. Suma de 800 RON se poate achita cash sau cu card bancar si la casieria ActorStart.

500 RON - Reinnoire abonament anual

Se achita ONLINE 500 RON si abonamentul existent este reiinoit pentru inca un an. Parola de acces si username-ul raman valabile. Sedinta foto se reface gratuit la solicitarea actorului. Suma de 500 RON se poate achita cash sau cu card bancar si la casieria ActorStart.

150 RON - Gazduire proba de voce

Se achita ONLINE 150 RON si la profilul actorului se adauga o proba de voce (voice reel) de max un minut. Aceasta este foarte importanta in cazul reclamelor, voice over, teatru radiofonic etc. Suma de 150 RON se poate achita cash sau cu card bancar si la casieria ActorStart.

200 RON - Gazduire proba video

Se achita ONLINE 200 RON si la profilul actorului se adauga o proba video (videoreel) de max doua minute. Aceasta este foarte importanta pentru ca producatorul sa poate viziona personalitatea si talentul scenic al actorului. Suma de 200 RON se poate achita cash sau cu card bancar si la casieria ActorStart.

150 RON - Productie proba de voce (voice reel)

Se achita ONLINE 300 RON dupa care in studioul ActorStart se face inregistrarea vocii. Proba de voce poate fi un fragment citit sau recitat prestabilit care sa puna in valoare timbrul vocii si personalitatea actorului. Pentru mai multe sanse in procesul de casting proba de voce poate fi atat in limba romana cat si in limbile straine cunoscute de actor. Suma de 150 RON se poate achita cash sau cu card bancar si la casieria ActorStart.

800 RON - Productie proba video (videoreel)

Se achita ONLINE 800 RON dupa care in studioul ActorStart se fproduce filmul de prezentare. Proba video este o succesiune de scene jucate de actor astfel incat acestea sa exprime personalitatea si talentul actorului. Suma de 800 RON se poate achita cash sau cu card bancar si la casieria ActorStart.

 

LiveZilla Live Help